Geld storten op je account

Oke dan, als het goed is heb je bij stap 1 een account aangemaakt bij Bitvavo, de beste crypto broker van Nederland. Voordat je Bitcoins kunt kopen moet je eerste geld op je account storten, hoe? Dat leg ik je uit in de volgende stappen! Log allereerst in bij Bitvavo, via onderstaande button of maak een account aan!

Ben je ingelogd?

2.1; Klik op 'Tegoed Storten'

Als je in je Bitvavo dashboard bent (desktop) dan zie je de button/knop ‘Tegoed storten klik hier op. 

2.2; Bedrag kiezen + betaalmethode

In deze stap gaan we een te storten bedrag kiezen + een betaal methode. In ons voorbeeld kiezen we voor een bedrag van €100,- en willen we betalen met iDEAL. Voor Belgische klanten is het ook mogelijk om kosteloos met Bancontact te betalen. 

 

Wij adviseren om gebruik te maken van iDEAL of Bancontact deze twee opties zijn gratis en je euro’s staan direct in je account!

2.3; Kies je bank

Zoals gezegd gaan we verder in ons voorbeeld met iDEAL. Je krijgt een overzicht van je bestelling + verschuldige bedrag. Kies je bank en klik op doorgaan!

 

Je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina van je bank, handel de betaling af! Na afronding zie je het bedrag in het dashboard staan, ga nu door naar stap 3 om bitcoins te kopen!